RSS

Friday, February 11, 2011

CareMe HideMe v1.00 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9.x UnSigned Cr@cKeD By cGiPDA

CareMe HideMe v1.00 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9.x UnSigned Cr@cKeD By cGiPDA

HideMe all or selected messages inside inbox, oubox, drafts and sent items. You can hide images, audios, videos and it won't be visible inside gallery. Define list of private folders and hide all files inside these folders. Hide Data on Phone Memory or Memory Card. Once hidden, files are completely invisible to others and no one can access the data until you restore it back.If your phone has memory card it is recommended to install 'HideMe' on memory card.

Requirements:
* S60 3rd Edition
* S60 5th Edition
* Symbian ^3
Release Type:
No Need To Register..!

Download :
CareMe HideMe v1.00 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9.x UnSigned Cr@cKeD By cGiPDA

4 komentar:

izalz said...

gan..kok gak bisa install yah di hape ane???...
tulisannya "Unable to install a protected application from untrusted supplier"
tolong donk!!
oiiaa ada aplikasi CareMe yg anti theft nya??
thank's before..

Bayu.ranger said...

Pasti hape mu belum di hack ya gan?? Soalnya app ini unsigned jadi harus terhack hapenya atw di sign make cer + key dulu.
Nanti dh ku cari, kalo selain dr care me mau ga?

izalz said...

sudah bisa,,udah ane sign tuh app nya!!
boleh kalo ada yg lain tp gak trial kan,,hehe
makasi yaa..

Anonymous said...

cara nge sign gmaana gan?? Please help me

Post a Comment

Komentar dari anda adalah dorongan bagi kami untuk terus berkreasi